Loading...
Gazduire Web2018-04-23T01:57:21+00:00

Gazduire Web SSD

Gazduire Web Site-uri de Prezentare si Magazine Online

Bucuresti Data Center

Furnizor servicii de gazduire web si inregistrare domenii. Administram peste 500 de servere aflate in Bucuresti, Amsterdam, Londra si New York. Serviciile furnizate clientilor beneficiaza de uptime garantat 99.95%, protectie avansata ddos, iar suportul este disponibil 24/7.

Cloud Hosting

Ne-am mutat de pe serverele traditionale la gazduirea cloud cu scopul de a ne asigura că site-urile tale web sunt mereu accesibile. Site-urile tale web pot beneficia de ultima tehnologie disponibila. Serverul Cloud este bazat pe cea mai inovativa tehnologie de ultima generaţie.

Cpanel Hosting

cPanel este un panou de administrare foarte intuitiv, care va permite sa administrati usor un domeniu prin intermediul unei interfete web. Aveti posibilitatea de a administra toate aspectele: e-mail, baze de date, fisiere, FTP, scripturi CGI, SSL, PHP, Backup, precum si statisticile web.

VPS Hosting

Oferim cele mai puternice servere VPS din Romania la preturi extrem de avantajoase. Resursele hardware alocate: CPU, RAM, HDD SSD – va ofera performanta si stabilitate a serviciului cu un Uptime de 99.99%. Va oferim solutia perfecta care sa poata raspunde cerintelor dvs.

Preturi Gazduire Web

Avem preturi accesibile pentru orice afacere online

CPANEL

Pret Gazduire Web

4,5 lei

Detalii Aici

CLOUD

Pret Gazduire Web

64 €

Detalii Aici

VPS

Pret Gazduire Web

30 lei

Detalii Aici

SEO Marketing Solutions

Agentie web – oferim servicii profesionale de gazduire web, web design, SEO, promovare online prin anunturi publicitare, retelele de socializare si campanii de e-mail marketing.

Investim permanent in tehnologie si educatie, suntem aici sa va ajutam.

Contactati-ne acum!

  • Telefon: 0721568905
  • WhatsApp: +40721568905
  • E-mail: contact@sitefirma.com